на живо

Гарет Бейл е Тарзан, твърдят футболистите на Уелс

Джо Ледли заяви, че звездата на "Реал" Мадрид не се е променил, въпреки високата си заплата

Getty Images

Въпреки че измина месец от паметния за футболните фенове момент, в който косата на Гарет Бейл се развърза и за първи път от години той показа истинската си прическа, тази случка не спира да преследва футболиста на "Реал" Мадрид.

Неговият съотборник в националния тим на Уелс - Джо Ледли, разкри, че от тогава нападателят има нов прякор - Тарзан, заради приликата си с героя на Едгар Райс Бъроуз.

"Гарет получи доста подигравки в съблекалнята, "захапахме" го за този случай. Приличаше на Тарзан. Даже му препоръчахме да участва в реклама на шампоан!", разкри Ледли.

Снимка: Getty Images

Той не пропусна да обясни, че Бейл е приел шегата добре и никога не се е държал като звезда със съотборниците си в националния тим.

"Той е един от нас. Шегуваме се с всички. Според мен Гарет обожава да се връща за мачове на националния отбор. Не можем да се отнасяме с него по различен начин. В този тим сме равни", разкри настроението в съблекалнята футболистът на "Кристъл Палас".

Ледли беше категоричен, че всичките съотборници на Бейл се радват на новия договор на футболиста с "Реал" Мадрид. Той поднови контракта си с "кралския клуб" до 2022 г., а за усилията си на терена ще получава близо 390 хил. евро на седмица.

"Той заслужава всеки цент, защото много пъти е доказвал, че е един от най-добрите футболисти в света. Не му завиждам. Познавам Гарет от дете и парите не са го променили изобщо. Футболът и доброто заплащане могат да ти изиграят лоша шега, но той се остана същия", похвали го съотборникът му.

Отборът на Уелс ще играе срещу Сърбия в мач от квалификациите за световното първенство в Русия през 2018 г. Срещата е на 12 ноември в Кардиф, а "плавите" са водач в класирането на групата със 7 точки. "Драконите" са трети с 5.