на живо

Гъргоров: За да се върна в ЦСКА, някой трябва да ме потърси (ВИДЕО)

Бадема бе избран за футболист на 24-я кръг на "А Група"

Емил Гъргоров бе категоричен, че не би се върнал в ЦСКА, ако Александър Томов остане в клуба под каквато и да е форма. Нападателят на Локомотив (София) разкри, че до момента никой от ръководството на "армейците" не го е търсил, а и той самият няма представа как ще продължи кариерата му след края на сезона.

Гъргоров не отхвърли възможността да остане при "червено-черните", както и да опита късмета си отново в Китай, където през миналата година игра за местния Шъдзяджуан.

"В момента не мога да кажа дали бих се върнал в ЦСКА. За да се върна, първо някой трябва да ме поиска. До момента никой не е говорил с мен. Искам да завърша по-добър начин сезона с Локомотив и след това мога да говоря къде ще играя. Наистина още е рано да се каже. Имам желание да играя футбол. Може и да остана в Локомотив. Не е критерий дали тимът ще се класира за европейските турнири."

Гъргоров заяви, че е приятно изненадан от представянето на "железничарите" в шампионата, като според него то се дължи на добрата игра.

"Локомотив си заслужи мястото в шестицата. Аз дойдох през зимата, но наистина отборът играе добре и това не трябва да учудва никого. Апетитът идва с яденето, играем добре и ще се борим до края, за да играем в евротурнирите. Надявам се до края на първенството да продължим с добрата игра. Всичко е наред в клуба, няма напрежение. Това ни дава възможност да играем спокойно, без конкретни цели. Президентът винаги ни казва да играем мач за мач и каквото стане. Ако се класираме за Европа ще е добре, но не е на всяка цена."

Юношата на "червено-черните" заяви, че е в нормални отношения със Стойчо Младенов, но отхвърли взъможността отново да работи с Александър Томов.

"Няма шанс да се върна в ЦСКА, ако Сашо Томов остане там. С него не съм се разделял. Разделих се тежко с ЦСКА. С Томов няма какво повече да си кажем. Коментирах го достатъчно, казал съм всичко за него."

Още от изказването на Гъргоров, който получи наградата за футболист на 24-я кръг на родния шампионат, вижте в прикаченото видео.