на живо

Гари Линeкер се отказа от... жените

"Когато остареете това вече не е толкова важно", заяви бившият футболист

Instagram

Успешен, обаятелен, интелигентен. Бившият футболист и настоящ анализатор на мачове Гари Линeкер НЕ си търси жена. Причината не е, че сърцето му е заето. 

Преди дни 60-годишният бивш играч на "Лестър", "Евертън", "Барселона" и "Тотнъм" заяви, че в последните години приоритетите му са се променили драстично и той отказва да търси голямата любов. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gary Lineker (@garylineker)

"Отидох на среща преди няколко месеца. Тук-там срещате някой, но през последните години с тази пандемия... За мен обаче винаги е било трудно. От време на време ходя на срещи, но още с отиването им казвам, че не съм заинтересован. Чувствам се зле. Не искам да подвеждам никой", разкрива той пред "Сън".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gary Lineker (@garylineker)

"Знам, че е егоистично, но в момента се чувствам добре сам. Имам си приятели, децата ми са до мен. Забавлявам се с готвене и не искам да си лягам току така с когото и да е отново. Когато остарееш, това желание се отдръпва, нивата на тестостерона спадат. И вече не е толкова важно", разсъждава Линeкер, който през 1986 г. остана втори в класацията за Златната топка.

Бившият футболист се е женил два пъти. През 1986 г. той сключва брак с Мишел Кокейн, с която имат четирима сина - Джордж (29 години), Хари (27 години), Тобиас (25 години) и Ангъс (23 години). Този брак приключва през 2006 г. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gary Lineker (@garylineker)

3 години по-късно Линeкер казва "Да!" на актрисата Даниел Бъкс. През 2016 г. разводът им е факт, а причината е, че Гари не иска повече деца. 

"Забавно е да флиртувам, да ходя по срещи, да се целувам, да готвя за някого, но мога да стигна само до там. Мисля, че не става дума за депресия. Без значение на колко години си, красивата жена си е красива жена. Но точно в момента няма как да бъда изкушен", категоричен е Линeкер.

Тагове:

Гари Линикер