на живо

Гари Невил изпълнява заръките на Бербатов - поддържа форма в Сингапур (ВИДЕО)

Легендата на "Манчестър Юнайтед" е сред гостите за благотворителното събитие на българския нападател на 14 юни

Getty Images

Димитър Бербатов беше категоричен, че е в отлична форма за предстоящия на 14 юни на националния стадион "Васил Левски" благотворителен мач срещу тима на Луиш Фиго, и разкри, че е предупредил и звездните му гости да поддържат такава. Бившият му съотборник в "Манчесът Юнайтед" - Гари Невил, явно следва стриктно заръките на българина.

В една от последните си публикации в "Инстаграм" 8-кратният шампион на Англия демонстрира, че не е забравил футболните си умения, въпреки че прекрати активната си кариера през 2011 г.

"Още го мога!", написа защитникът.

Попадението си Невил, срещу чието име в официалната статистика стоят 602 мача и едва 7 гола за единственият отбор в който е играл - "Манчестър Юнайтед", отбеляза в Сингапур. 

 

Still got it!!!

A post shared by Gary Neville (@gneville2) on

Звездният гост на Бербатов е в азиатската държава заедно с друга легенда на "червените дяволи" - Райън Гигс. Двамата отвориха свой ресторант, с логичното име "Кафе Футбол", в който ще предлагат бургери. Това не е първото бизнес начинание на любимците на "Олд Трафорд". Те имат и хотел в близост до спортното съоръжение, който е доста популярен сред "червените дяволи".

Бившите футболисти и настоящи ресторантьори ще зарадват българската публика на 14 юни, когато ще бъдат специални гости на Димитър Бербатов за благотворителния мач на националния стадион "Васил Левски" срещу тима на Луиш Фиго. Очакваното зрелищно събитие ще може да гледате и по bTV Action от 18:00 ч.