на живо

Георги Дерменджиев: Футболистите не са достатъчно спокойни (ВИДЕО)

"Лудогорец" излиза срещу "Жалгирис" без Светослав Дяков

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви, че футболистите му не са достатъчно спокойни преди реванша от втория предварителен кръг в Шампионска лига. Разградчани излизат срещу "Жалгирис" на своя стадион утре (19 юли), след като в първия мач записаха загуба с 1:2.

"Лудогорец" вече и свикнал с тези турнирни мачове и с това напрежение. Вярно, футболистите не са достатъчно спокойни, но мисля, че ще преодолеят всичко онова, което е натрупано заради негативния резултат. Мисля, че отборът с всеки изминал ден повишава формата си. Настроението е като преди мач, който загубен. Във футбола всичко се случва", каза Дерменджиев.

"Ще се опитаме да направим максималното, което е възможно. Няма да правим генерални промени като тактика. Аз и футболистите сме наясно, че ни очаква труден мач срещу добър отбор, който има предимство и в резултата. Трябва да бъдем изключително разумни през целите 90 минути. Ако не съм оптимист, няма да съм тук", добави той.

Както и в първия мач той няма да може да разчита на капитана Светослав Дяков. Той се възстановява от контузия на глезена. Сисиньо също няма да вземе участие в срещата.