на живо

Дерменджиев: Имам дългосрочен план, говорил съм със собствениците (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" коментира информациите, че ще бъде сменен с Петър Хубчев

Треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев използва пресконференцията преди шампионатния двубой с "Берое", за да коментира появилите се информации, че ще бъде сменен с националния селекционер Петър Хубчев.

"Това, което съм говорил със собствениците на клуба е, че имам дългосрочен план. Това, което се случва с националния отбор, не ме интересува. Интересувам се от мача с "Берое" и си върша работата професионално... Имаме голяма група от контузени и наказани играчи. Утре ще видите състава", заяви Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg

Наставникът на "сините" сподели също, че обича да бъде под напрежение и то прави работата му по-добра.

"Може да ви се стори странно, но харесвам обстановка, в която има напрежение и изисквания. Хората като привърженици на "Левски" са в правото си. Десет години няма никаква титла, но мисля, че до година-две нещата ще бъдат по-сериозни и "Левски" ще се върне към онези мигове, когато е побеждавал клубни шампиони"

"Напрежението те държи буден. В последните години "Берое" се очертава като отбор, който търпи развитие. Вярно е, че имаше залитане в няколко мача, но се готвим за утрешния и искам да го изиграем така, както трябва. Да победим и да зарадваме феновете. Анализи на ЦСКА не искам да правя. Имат си треньор и ръководство. Да си мислят", каза треньорът на "Левски".

Тагове:

@