на живо

Георги Дерменджиев: "Лудогорец" се справи със "Звезда". Ще го направи и с "Апоел" (ВИДЕО)

"Срещу "Локомотив" ни липсваше контрол в играта", заяви треньорът на "Лудогорец"

Георги Дерменджиев: "Лудогорец" се справи със "Звезда". Ще го направи и с "Апоел" (ВИДЕО)

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев е уверен във победата срещу "Апоел" в реванша от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Разградчани загубиха първия мач с 0:2, а в сряда (2 август) им предстои домакинство.

"Футболистите са подготвени за този мач. Той е много важен за нас. Надявам се да успеем. Ще играем с един труден съперник. Трябва да бъдем изключително умно и търпеливи, за да го изиграем без фатални грешки. "Лудогорец" се е доказал и пример е срещата с "Цървена звезда". Мачът тук беше 2:2, в Белград "Звезда" поведе и въпреки всичко ние успяхме да обърнем резултата, така че се надявам тук да го постигнем по същия начин", каза Дерменджиев.

Той реши да даде почивка на повечето титуляри в срещата с "Локомотив" Пловдив от 4-ия кръг на Първа професионална лига. Мачът завърши 0:0.

"Загубихме две точки. Нервен мач, може би пропуснатата дузпа се отрази на футболистите. Загубихме контрола на топката, имахме проблеми в развитието на атаката", анализира той.

На другия полюс бяха в лагера на "смърфовете".

"Равенството е справедливо. Ако някой беше вкарал първи гол, щеше да победи. Втори мач правим хикс срещу "Левски" и "Лудогорец". Това е успех за нас", доволен беше треньорът на "Локомотив" Войн Войнов.