на живо

Георги Дерменджиев: Натрупахме опит и не ни е страх от "Арсенал" (ВИДЕО)

"Отиваме в Англия да играем футбол и да атакуваме", заяви треньорът на "Лудогорец" на летище "София"

bTV

Треньорът на "Лудогорец" - Георги Дерменджиев, изрази увереност, че тимът му ще се противопостави достойно на английския гранд "Арсенал" в срещата от груповата фаза на Шампионската лига.

"Не ни е страх от "Арсенал"! Натрупахме опит в Шампионската лига и имаме самочувствие", беше категоричен българският специалист при заминаването на тима за Лондон.

Той показа нужното уважение към съперника, като заяви,че "Арсенал" се справя еднакво добре и в нападение и в защита и е един от най-добрите отбори не само в Англия, но в цяла Европа.

Тези характеристики обаче няма да повлияят на желанието на "Лудогорец" да вземе максимума от срещата на "Емирейтс" в сряда 19 октомври.

"Ние отиваме да играем футбол и също имаме много добри футболисти в нападение, така че, когато имаме възможност, ще атакуваме", беше категоричен Дерменджиев.

Мачът "Арсенал" - "Лудогорец" ще бъде предаван пряко в ефира на bTV Action на 19 октомври. Първият съдийски сигнал ще прозвучи в 21:45 ч., а студиото преди двубоя започва точно в 21:00.