на живо

Георги Дерменджиев пред bTV: Имаме високи цели, ще дадем максимума за постигането им (ВИДЕО)

Козмин Моци: Ако играем със сърце, всичко ще е добре

bTV

В ексклузивно интервю за bTV наставникът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви, че тимът му няма да се отклонява от плана си и продължава да преследва високи цели. Той изрази увереност, че възпитаниците му ще дадат всичко от себе си срещу "Базел" в първия мач на българския шампион от груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят "Базел" - "Лудогорец" е утре от 21:45 ч. и ще излъчен пряко по bTV Action. Студиото ни преди срещата започва в 21 ч.

"Лудогорец е отново в Шампионската лига, което е добре за клуба и българските фенове. Ние винаги имаме високи цели, така че ще играем с голяма концентрация. Мисля, че ще бъдем малко по-успокоени и ще дадем максимума", започна Дерменджиев.

"Не се оплакваме от отборите, които ни се падат. Предпочитам даже те да бъдат по-силни. "Базел" е тим, които всички мислят за преодолим, но трябва да кажа, че има огромна разлика между тези и предишните два мача с тях. Отборът им е добре комплектован, имат отлични футболисти, в серия от 7 поредни победи в първенството са. "Базел" има рутина и знае как да играе в такива мачове"

"Не отстъпваме от казаното. Ще влезем в мача мотивирани. Феновете по трибуните помагат. Благодарни сме на тези, които пътуват, подкрепят отбора и искат да го гледат на живо", завърши треньорът на "Лудогорец".

На въпросите на репортера ни Иван Боянов отговори и централният защитник на "Лудогорец" Козмин Моци.

"Знаем каква е атмосферата тук. Вече трети път се срещаме с "Базел". Идваме спокойни, да играем и да вземем точки. Ако играем със сърце, както в плейофите с "Виктория", ще вземем нещо", каза румънският национал.

"Гледахме новия отбор на "Базел". Останали са само трима-четирима от футболистите, срещу които излязохме миналия път. Купиха Думбия, който според мен е много добър. Но ако играем като отбор, всичко ще е добре", завърши Моци.