на живо

Георги Дерменджиев: Това не беше най-добрият ни мач (ВИДЕО)

"Играхме като равен с равен. Продължаваме да се учим", заяви треньорът на "Лудогорец"

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви, че мачът на неговия тим срещу английския гранд "Арсенал" не е бил най-добрият на отбора до сега. Специалистът беше категоричен, че отборът има още какво да учи и срещите със силни отбори са от полза за бъдещото развитие на "орлите".

"За нас е добре, че изиграхме такъв силен мач, но според мен и в Англия играхме добре. Просто там инкасирахме повече голове в нашата врата", бяха първите думи на наставникът пред bTV минути след края на срещата с "Арсенал".

"Лудогорец" поведе с 2:0, но гостите успяха да постигнат пълен обрат в 87-та минута чрез Месут Йозил.

"Доволен съм от футболистите и от това, че играхме като равен с равен. Вкарахме два гола и при 2:2 имахме шанс, но това е футболът. Нашият отбор продължава да се учи от такива мачове и е добре, че играем с такива силни съперници", каза Дерменджиев.

Треньорът на разградчани заяви, че не вини никой за загубата и пред тима седи задачата да си извади поуки от срещата.

"Нашият стил е по-атрактивен. Българският фен е зажаднял такива отбори да идват тук и да се представя такава продукция. Радвам се и съм доволен, че това го прави "Лудогорец". Поздравявам футболистите за играта. Това не е оправдание, но в крайна сметка, когато имаш самочувствието да излезеш и да играеш срещу такъв отбор, след като предния мач си загубил и то с голям резултат, е необходим характер", доволен е специалистът, който заяви, че "Лудогорец" винаги е имал високи цели и ще се бори да продължи напред в евротурнирите.