на живо

Георги Дерменджиев: Трудно е да се търси качество в това време (ВИДЕО)

Иван Колев: Искам да поздравя съдията, той знае защо

БГНЕС

Лудогорец победи Славия с минималното 1:0. Ето какво споделиха след мача двамата треньори.

Георги Дерменджиев (треньор на Лудогорец):
"Трудно е да се търси качество при тези трудни условия. Имахме възможности за гол, въпреки силния вятър. Той ни попречи да контролираме добре топката. Момчетата се стараха много и взеха трите точки. Опитвахме се да играем футбол и да държим топката на земята.
Нашият отбор го направи добре, бяхме агресивни. Трябваше да се постигне гол в тези трудни условия.
Предстоят ни трудни мачове. В този шампионат е така. Важното е да се върнем към формата, чрез която печелехме. Сроковете са важни, но това са живи хора и имат нужда от време."

Снимка: БГНЕС

Иван Колев (треньор на Славия):
"Създали сме някакви проблеми на Лудогорец, след като Владислав Стоянов е играч на мача. Класата си каза думата.
Вятърът даде огромно предимство на Лудогорец. Опитахме да променим нещата след почивката, създадохме добри атаки, но не е лесно да противодействаш на Лудогорец.
Няма слаби противници. Всички мачове са трудни. Трябва да продължаваме да се подобряваме. Доволен съм от представянето на петимата юноши на клуба в днешната среща.
Искам да поздравя и съдията, той знае защо."

Снимка: bTV

След двубоя говори и стражът на Лудогорец Владислав Стоянов. Той изрази задоволство след победата на "орлите" над Славия:

"Създадохме доста положения, но и ги пропуснахме. Затова треперихме в края, но взехме трите точки, което е най-важното. Точките помагат да излезем от психологическата дупка, в която бяхме изпаднали. Вятърът доста пречеше."

"Увереност? Не съм я губил никога. Аз не съм на 18 години, вече доста време играя и знам какво мога. Надявам се в срещите, в които ми се гласува доверие, да запазвам вратата суха. Георги Дерменджиев? Повечето от момчетата в отбора го познаваме. Бат' Жоро знае как се става шампион, внесе спокойствие в тима. Започваме да играем това, което трябва. Лека-полека. Трябва да започнем да побеждаваме. Конкуренцията за вратарския пост е нещо хубаво. Георги Аргилашки показва израстване", каза Стоянов.