на живо

Георги Миланов и ЦСКА Москва се стараха много, но отпадат от Шампионска лига (ВИДЕО)

Георги Миланов и ЦСКА Москва се стараха много, но отпадат от Шампионска лига (ВИДЕО)

ЦСКА Москва загуби шансове за класиране на осминафинал в Шампионската лига. "Армейците" с Георги Миланов в състава завършиха наравно 1-1 с "Байер" Леверкузен и вече нямат шанс да се доберат до второто място в групата.

Гостите от Леверкузен поведоха в 16-та минута с гол на Кевин Фоланд, който се възползва от нескопосано изпълнена изкуствена засада от защитата на ЦСКА. Преди това пък домакините бяха пропуснали 2 изгодни положения за гол чрез Александър Головин.

До края на първото полувреме Алан Дзагоев пропусна добър шанс за ЦСКА, а Георги Миланов, който игра през целия мач се отчете с добри действия по десния фланг на атаката.

През второто полувреме ЦСКА отчетливо натисна. След няколко напрегнати момента пред вратата на Леверкузен в 75-та минута се стигна до дузпа, която Бибрас Натхо вкара за 1-1.

До края ЦСКА тръгна да търси победата, но при една контра на германците Кевин Фоланд удари греда. В ответната атака пък Алан Дзагоев пропусна великолепен шанс да даде трите точки на "армейците".

След равенството ЦСКА остава на последно място в групата с 3 точки и е на 4 зад втория Леверкузен. За московчани остава надеждата "Тотнъм" да не победи "Монако" и в последния си мач в Лондон, чрез победа да се добере до третата позиция.

"Байер" Леверкузен пък се класира на осминафинал ако "Монако" спечели срещу "Тотнъм". Ако това не се случи германците ще трябва да играят за победа срещу отбора от княжеството в последния си мач.