на живо

Георги Тодоров: Биха ни с две статични положения (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" видял положителни моменти в играта на своите

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров сподели, че е останал разочарован от начина, по който неговият тим загуби дербито с ЦСКА.

Наставникът на "сините" е на мнение, че две статични положения са решили изхода от срещата за крайното 0:2. Той все пак смята, че в играта на "Левски" е имало и положителни моменти.

“Две статични положения решиха мача. Други ситуации пред нашата врата не са имали. Доволен съм от футболистите, постараха се въпреки голямата умора. Допуснахме и някои слабости и ще направим анализи. Нямахме задържане на топката в предни позиции и на това темпо е трудно да се издържи. Честитя победата на ЦСКА и гледаме към следващия двубой. Неприятно е да паднеш от ЦСКА, но мача свърши и трябва да мислим за следващия"

"Второто полувреме имаше умората, но през първото имаше хубави неща. Не сме имали за задача да пазим нещо”, заяви Тодоров.

"Левски" закрива плейофната фаза с гостуване на "Берое". "Сините" обаче имат и бараж за място в Лига Европа, в който ще се изправят срещу победителя от спора между "Славия" и "Етър". "Белите" взеха аванс от 1:0 след първия мач.

Тагове:

@