на живо

Гергана Брънзова свързва съзнанието и тялото в едно (ВИДЕО)

Една от най-успешните ни баскетболистки представи втората си книга

Гергана Брънзова свързва съзнанието и тялото в едно (ВИДЕО)

"Съзнание и тяло в едно" - няма по-точно фраза, която да описва Гергана Брънзова. Една от най-успешните български баскетболистки, играла в женската НБА и преборила множествената склероза, не пести съвети за добър живот и здравословно хранене. 

Всички те вече има своя "дом" - втората книга на дъщерята на легендарния Бойчо Брънзов, която носи името "Съзнание и тяло в едно". Творбата на практика е един наръчник за правилното хранене. Личните и рецепти, които според самата Гергана са ключът към най-голямата и победа – тази над коварната болест.

"Аз почувствах някакво задължение да споделя, да кажа, защото бях залята от толкова много желаещи и всъщност това ми отне от времето, от другите ми проекти, но баскетбола, той си е в мен, той е част от мен", разказва Брънзова.

Снимка: bTV

Първата ѝ творба - "Отвисоко на живота", имаше невероятен успех, а новата книга със сигурност ще има същата съдба. Оставилата трайна следа в NBA бургазлийка сподели, че чрез нея се опитва да помага на всички тези, които търсят нейните съвети и напътствия.