на живо

Гинчев: Не сме разговаряли тотализаторът да спонсорира "Левски"

"При такива катаклизми хората се обединяват, "Левски" ще излезе по-силен"

Преговори между "Левски" и българския спортен тотализатор за спонсорство на закъсалия футболен клуб не са водени. Това обяви Гошо Гинчев - един от членовете на Управителния съвет на тотото.

"Левски"? Това са нормални неща в живота. Понякога има такива катаклизми. Прави се една преоценка. При такива катаклизми хората се обединяват. Мисля, че "Левски" ще излезе по-силен. Трябва да се налагат български футболисти. Знаете, че когато бях в "Левски', нямаше чужденци. Мисля, че и това време дойде."

В момента не сме разговаряли тотализаторът да е генерален спонсор на "Левски". Тотализаторът единствено може само да си рекламира продукта – дали чрез нашите олимпийци, волейбол или баскетбол, може само да рекламира в спортисти. Това е единствения вариант - само за реклама"

"Спортният тотализатор съществува от 57 години. Неговата единствена цел е да подпомага българския спорт. Абсолютно всички приходи отиват за развитието на българския спорт.", заяви Гинчев по време на благотворителна инициатива. Двамата с легендарния вратар на "сините" Димитър Иванков се включиха в раздаването на храна за 500 нуждаещи се в столичия квартал "Орландовци".

Тагове: