на живо

Гледайте "Лудогорец" - "Арсенал" и още 6 мача от Шампионска лига безплатно

Champions TV показва най-интересните моменти от срещите в реално време

"Лудогорец" - "Арсенал" и още 6 мача от груповата фаза на Шампионската лига на едно място онлайн и напълно безплатно? Champions TV ви предоставя тази възможност и днес!

Уникалният продукт, който представлява комбинирано предаване от всички срещи, голове наживо и най-интересните моменти от срещите с коментара на Петър Мисов, ще може да гледате на сайта btvnovinite.bg.

Началото е точно в 21:45 ч. Тази вечер ще може да се насладите на срещите: "Лудогорец" - "Арсенал", "Манчестър Сити" - "Барселона", ПСВ Айндховен - "Байерн" Мюнхен, "Базел" - ПСЖ, "Бенфика" - "Динамо" Киев, "Борусия" Мьонхенгладбах - "Селтик" и "Атлетико" Мадрид - "Ростов".

По традиция най-интересните мачове ще намерят място в каналите на bTV Media Group. Тежкото домакинство на българския първенец "Лудогорец" на "Арсенал" (21:45 ч.) ще бъде излъчено по bTV Action, а вълнуващите сблъсъци "Бешикташ" - "Наполи" (19:45 ч.) и "Барселона" - "Манчестър Сити" (21:45 ч.) можете да проследите по RING. Студиото ни започва преди точно в 21 ч.

Всички мачове ще бъдат предавани пряко на интернет платформата VOYO.BG.

Динамика и уникално преживяване - това ще ви предложи Champions TV.