на живо

Голово шоу осигури победата на "Тотнъм" над "Пари Сен Жермен" (ВИДЕО)

Двата тима си вкараха 6 попадения в Орландо, Флорида

Reuters

На цели 6 гола между "Тотнъм" и "Пари Сен Жермен" станаха свидетели зрителите по трибуните на "Кемпинг Уърлд Стейдиъм" в Орландо, Флорида. Краен победител в срещата от "Интернешънъл чемпиънс къп" стана английският тим, който се наложи с 4:2.

Длъжник на парижани пък стана вратарят Кевин Трап. Две от ключовите попадения паднаха след негови грешки, а в началото на второто полувреме той си изкара червен картон и остави ПСЖ с човек по-малко.

Резултатът откри Едисон Кавани от ПСЖ в 6-ата минута. "Тотнъм" обаче бързо стигна до обрат. Кристиан Ериксен успя да прати топката във вратата на Трап с шут от 25 метра, а в 18-ата минута стражът изчисти нескопосано топката, което доведе до гол на Ерик Дайър.

Все пак парижани успяха да се приберат на почивката при равен резултат. Попадението беше дело на Хавиер Пасторе в 36-ата минута. 

Трап беше изгонен в началото на втората част, след като извърши нарушение срещу Хари Кейн и получи директен червен картон.

"Тотнъм" се възползва от численото си преимущество на терена, отбелязвайки още два гола. Тоби Алдервейрелд беше точен от далечно разстояние в 82-та минута, а Хари Кейн оформи крайното 4:2 от дузпа 2 минути преди края.

На 27 юли ПСЖ играе срещу "Ювентус". Ден по-рано "Тотнъм" излиза срещу "Рома". И двата мача ще може да гледате по RING.