на живо

Голово шоу в Севиля прати "Реал" напред за Купата на Краля (ВИДЕО)

Реваншът на "Рамос Санчес Писхуан" завърши 3:3

Голово шоу в Севиля прати "Реал" напред за Купата на Краля (ВИДЕО)

"Реал" Мадрид и "Севиля" сътвориха истински спектакъл с шест гола на "Рамос Санчес Писхуан". Мачът-реванш в турнира за Купата на Краля завърши 3:3 и с общ резултат 6:3 "белите" продължават на 1/4-финал в най-старата футболна надпревара в Испания.

В началните минути домакините се опитаха да притиснат съперника. Те атакуваха мощно по фланговете и определено затрудниха футболистите на Зинедин Зидан. Това даде резултат и "Севиля поведе в 10-ата минута след комичен автогол на Данило. 

В 48-ата минута обаче Асенсио изравни за 1:1. Този гол почти лиши мача от интрига около крайния победител, но "Севиля" не се предаде и след само 8 минути с екипа на тима Йоветич отбеляза дебютното си попадение за 2:1.

Домакините бяха близо до чудото, когато в 77-ата минута Висенте Ибора отбеляза за 3:1. Но мачът далеч не бе свършил. Гостите си спечелиха правото да изпълнят дузпа в 83-ата минута, която бе реализирана от капитана Серхио Рамос. В добавеното време Карим Бензема направи 3:3 и прати "Реал" в следващата фаза на турнира за Купата на Краля.