на живо

Грациите ни потопиха публиката в света на златните момичета (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)

Специално участие в шоу-спектакъла взе олимпийската медалистка от Рио 2016 Михаела Маевска

Националният отбор по художествена гимнастика представи "Светът на златните момичета" пред публиката в "Арена Армеец". Специално участие в шоу-спектакъла взе олимпийската медалистка от Игрите в Рио през 2016 г. Михаела Маевска.

След Пловдив и Русе, грациите от националния отбор по художествена гимнастика потопиха и София в света на златните момичета. Освен съчетанията, с които печелеха медали през сезона, гимнастичките представиха и специално изработени композиции. Изненада за зрителите беше участието на Михаела Маевска. Капитанът на предишния ансамбъл и бронзова медалистка от олимпийски игри в Рио отново излезе на килима по трико, за да се включи в съчетанието с пет топки.

Снимка: Lap.bg

"За момичетата винаги е уникално да играят пред българската публика, защото в годините, в които печелим и носим толкова голяма радост - тази публика непрекъснато е до нас", заяви пред bTV президентът на родната федерация по художествена гиманaстика Илиaна Раева.

Овациите в "Арена Армеец" обра капитанът на националния отбор индивидуално Невяна Владинова, която изпълни брилятно съчетанието си на лента по музика на Джеймс Браун и Лучано Павароти, а Катрин Тасева бе безгрешна на лента. Изпълнението на Боряна Калейн по "Фантомът на операта" остави публиката без дъх.

Снимка: Lap.bg

"Беше много емоционално, много приятно. Наистина имаме нужда малко от тази емоция. От това и ние да раздадем повече любов на публиката, без да мислим за класиране и медали", каза Невяна Владинова - капитан на националния ни отбор - индивидуално.

Следващият галаспектакъл "Златните момичета" ще бъде на 10 декември в Панагюрище.

Тагове: