на живо

Грандовете гледат към 1/16-финалите в Лига Европа

4 мача в каналите на bTV Media Group, а още срещи на VOYO.BG тази вечер

Борбата в Лига Европа продължава! Фаворити срещу изненади, победители срещу победени, грандове срещу надеждите на феновете на по-малките отбори. Целият този спектакъл може да гледате в каналите на bTV Media Group. 

И тази вечер (8 ноември) ще ви покажем 4 мача пряко в телевизионния ефир, а зрелището е гарантирано. Останалите мачове пък може да гледате на платформата VOYO.BG.

Снимка: Getty Images

"Лацио" е домакин на "Олимпик" Марсилия, а мача ще може да наблюдавате пряко по bTV Action от 19:40 ч. И докато италианците все пак имат добри шансове за първото място в четворката си, където в момента е безпогрешният "Айнтрахт", то французите ще трябва да се борят със зъби и нокти за оцеляването си, предвид скромния си актив от 1 точка. 

В същото време по RING "Спартак" Москва, с Ивелин Попов в състава си, ще бъде домакин на лидера в групата "Рейнджърс". Отборът от Глазгоу е първи, но с крехка преднина. Руският тим в момента е последен в групата. Всъщност само 3 точки делят двата тазвечершни съперника, а ситуацията в групата предвещава дерби.

Снимка: Getty Images

В 22:00 ч. по bTV Action "Арсенал" ще опита логичното - да си подсигури билет за 1/16-финалите с победа над "Спортинг" Лисабон. Португалските "лъвове" пък хич не са загубили шансове за класиране и също са с единия крак в следващата фаза, а и да вземат реванш за загубата с 0:1 в предишния кръг. Въпросът е кой ще бъде първи?

"Лудогорец" ще гледа с едно око RING в 22:00 ч., тъй като един срещу друг застават другите два тима в групата на българския шампион - "Байер" Леверкузен и "Цюрих". Двата фаворита в четворката могат бързо да прекратят мечтите за нов европоход на "орлите", ако германският тим победи.

Мачовете "Рапид" Виена – "Виляреал", "Генк" - "Бешикташ", "Акхисарспор" - "Севиля", "Динамо" Киев - "Рен" може да гледате пряко на VOYO.BG от 19:55 ч.

От 22:00 пък ще ви предложим "Селтик" - "Лайпциг", "Бордо" - "Зенит", "Ворскла" - "Карабах" и "Розенборг" - "Залцбург" отново на VOYO.BG.

Тагове:

Лига Европа