на живо

Грешна стъпка: "Гранада" шокира "Барселона" насред "Камп Ноу"

Битката за титлата в Испания е свирепа

Reuters

"Барселона" допусна шокираща загуба от "Гранада" в 33-ия кръг на Примера дивисион. Каталунците позволиха на 8-мия в класирането да осъществи обрат, при това като гост на "Камп Ноу". 

По този начин битката за титлата в Испания се завърза още повече. 5 кръга преди края на шампионата лидер продължава да е "Атлетико" Мадрид със 73 точки. "Барса" и "Реал" Мадрид имат по 71, а "Севиля" също може да се намеси в борбата, тъй като има 70 пункта.

Иначе мачът започна страхотно за каталунците, които поведоха в резултата в 23-ата минута. Лионел Меси вкара дежурното си попадение - 26-то за него в 29 мача от първенството. 

Снимка: Reuters

Спокойствието се настани в редиците на "Барселона" и тимът позволи на "Гранада" да изравни в 63-ата минута чрез Дарвин Мачис, който се възползва от груба грешка в отбраната на домакините.

Снимка: Reuters

Пълният обрат се случи в 79-ата минута, когато ветеранът Хорхе Молина беше точен с глава. Преди това треньорът на "Барса" Роналд Куман беше изгонен от скамейката заради бурно оспорване на съдийско решение.

В следващия кръг каталунците гостуват на "Валенсия", а в началото на май ще се изправят срещу "Атлетико" Мадрид.

Снимка: Reuters