на живо

Григор Димитров на среща с "Дявола", който носи "Прада"

Ана Уинтур и българският тенисист изгледаха ревю от първия ред

Instagram

Григор Димитров се представи повече от успешно на Откритото първенство на САЩ. Той достигна до полуфиналите на последния за годината турнир от Големия шлем за първи път в кариерата си, а по пътя към последните мачове успя да победи бившия номер 1 в света Роджър Федерер.

Сега е време за заслужена почивка и добро прекарване, преди тенисистът да се отправи към Азия за следващите турнири! При това в доста приятна и интересна компания. 

Григор изгледа ревюто на известния дизайнер Том Форд - част от Седмицата на модата в Ню Йорк. Негова дама за вечерта беше Ана Уинтур - една от най-влиятелните жени в света. Той не пропусна да се похвали с приятната компания и написа под снимката "Най-добрата среща".

 
 
 
View this post on Instagram

Best date ever!

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

69-годишната дама е главен редактор на списание "Вог", определяно за "модната Библия". Тя е човекът, който има последна дума, що се отнася до тенденциите в облеклото по цял свят. Ана заема тази позиция от 1988 г., а познанствата ѝ със стотици знаменитости я правят една от най-влиятелните жени в света. През 2018 г. авторитетното издание "Форбс" я нарежда на 48 място в тази своя класация.

Ана има неподражаем стил, а тъмните очила са неизменна част от аксесоарите, с които си служи. За снимките с Димитров обаче ги беше махнала.

Снимка: Instagram

Тя е в основата на образа на Миранда Пресли - главната редакторка в книгата "Дяволът носи "Прада". В екранизацията на романа на бившата ѝ асистенка Лорън Уайзбъргъб, в ролята на Анна влиза легендарната Мерил Стрийп. Продукцията прави приход от близо 327 млн. долара.

Снимка: EPA

Наскоро Уинтур си сътрудничи с друга звезда на тениса - Серина Уилямс. Двете, заедно с певицата Лейди Гага, бяха домакини на ежегодния бал в хотел "Метрополитън" в Ню Йорк, който се отличава с блясък и екстравагантност.