на живо

Григор Димитров ще пее в най-новата бой банда (ВИДЕО)

Българският тенисист се забавлява преди мача си срещу Ришар Гаске

Любимите момчешки групи от близкото минало - "Бекстрийт Бойс" и "Ен Синг" си имат достойни последователи в лицето не на кого да е, а на Григор Димитров, Роджър Федерер и Тони Хаас. Тримата оставиха за малко ракетите и преустановиха тренировките за мачовете от Откритото първенство на Австралия, за да... попеят! 

Очевидно тримата знаят как да се забавляват, особено в компанията на музикалния продуцент Дейвид Фостър. Тенисистите не пестиха глас, сили и желание докато изпълняваха "Hard To Say I’m Sorry" на група "Чикаго". 

Носителят на 17 титли от Големия шлем - Роджър Федерер, беше толкова въодушевен от колаборацията със своите колеги, че сподели видео от изпълнението в социалните мрежи и официално обяви, че тримата ще стартират момчешка група.

Преди да се впусне в музикални предизвикателства обаче, Григор ще трябва да се справи на корта с французина Ришар Гаске. Мачът от третия кръг на Откритото първенство на Австралия между двамата тенисисти се очаква да започне около 12:00 ч. българско време днес (21 януари).