на живо

Грубо нарушение накара Стивън Джерард да си изпусне нервите (ВИДЕО)

Мениджърът на "Рейнджърс" направо побесня

Мениджърът на "Рейнджърс" Стивън Джерард стигна до саморазправа с щаба на "Хибърниън" след грубо нарушение срещу Борна Баришич.

Младежкият национал на Шотландия Райън Портиъс влезе много лошо в краката на хърватина и получи директен червен картон.

Легендата на "Ливърпул" реагира изключително бурно при жестокия фаул и отиде да иска обяснение от съперниковия щаб. Напрежението край тъчлинията се покачи и членовете на двата щаба започнаха да се блъскат и замалко да се сбият.

Междувременно Борна Баришич бе замерен с бутилка от трибуните, а до края на мача останалите момчета на Джерард трябваше да разчистят от тревата хвърлени запалки и други предмети.

След края на срещата, спечелена от гостите от Глазгоу с 3:0, мениджърът поздрави футболистите за начина, по който са реагирали.

"Не е моя работа, от "Хибърниън" трябва да се занимават с това. Но не искаме да виждаме такива сцени на нито един стадион. Искаме играчите да са в безопасност, искаме и феновете да са в безопасност.", каза Джерард.

Относно сблъсъците край тъчлинията, той добави: "Не мисля, че някой от нас ще иска отново да види запис на случилото се. Ние трябва да контролираме емоциите си по-добре.", категоричен е Джерард.