на живо

Куриоз с GSM в гащите (ВИДЕО)

Вижте кой излиза на терена с GSM по време на мач

 Куриоз с GSM в гащите (ВИДЕО)

Куриозна сцена се разигра по време на мача от Лига Европа между Борусия Мьонхенгладбах и Виляреал, който RINGBG ви показа в пряко предаване в четвъртък вечер.

След контузията на футболиста от испанския тим Уче, на терена се появи лекарски екип, който му оказа помощ. Влезе и носилка, с която Уче беше изнесен от терена.

Играта продължи, но минутка по- късно се наложи тя отново да бъде спряна. Причината сега беше, че играчът на немския отбор Джака, намери на тревата един GSM – апарат и го предаде на съдията.

После вещественото доказателство беше доставено на делегата на мача.

Малко след това, лекярат на Виляреал си поиска телефона, който очевидно беше изпаднал от джоба му докато оказваше помощ на контузения Уче, но в първия миг делегатът не искаше да му го върне. Може би не беше сигурен чия е „машинката” или мислеше да отразява станалото в своя доклад до УЕФА и да го описва като първия случай, в който футболист излиза да играе мач от евротурнирите с мобилен телефон в гащетата.

Естествено делегатът върна мобилното устройство на лекаря на Виляриал, след като видя как човекът вкара код в "компютърчето" и то се задейства.

Това доказа чия собственост е "машинката" и всичко приключи.

Вижте цялата случка в нашето видео.