на живо

Херо се извини за избухването си в мача с "Левски"

Наставникът на "Лудогорец" реагира бурно при отменянето на попадението на Игор Пластун в 30-ата минута

Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров-Херо коментира ситуацията в 30-ата минута на дербито с "Левски", при която не бе зачетен гол на шампионите. След изключително бурна и емоционална реакция наставникът бе изгонен от резервната скамейка.

Снощи разградчани спечелиха с 2:0, а едно попадение на "орлите" беше отменено след консултации между главния съдия, асистентът на тъч-линията и реферът зад вратата.

"Лудогорец" отбеляза гол в 30-ата минута чрез Игор Пластун. Главният съдия Волен Чинков и първият асистент Георги Тодоров се забавиха с финалното си решение, което дойде след консултация с допълнителния асистент Ивайло Стоянов.

"Искам да се извиня за постъпката си. Бях крайно афектиран. Реакцията ми към реферите наистина бе бурна, но тя дойде не заради оспорване на съдийското решение дали има или няма засада, а заради закъснялата реакция на арбитрите. При гола на Пластун всички останахме с впечатление, че е редовен и реферите го зачитат. Впоследствие обаче се оказа, че не е така", каза треньорът на шампионите.