на живо

Хосе Мурсия не е притеснен за поста си

Испанският специалист остава оптимист за бъдещето на отбора

БГНЕС

Въпреки негативното представяне на Левски в началото на сезона и признанието на спортния директор Георги Иванов,че треньорът ще бъде сменен ако резултатите останат същите, Хосе Мурсия не е притеснен за поста си. Испанският наставник на "сините" сподели,че напрежение има във всяка работа,но още е рано да се правят генерални изводи за състоянието на отбора.

"И при нас има напрежение.Винаги съм бил оптимист и весел човек.Минали са само два мача."-отговори Мурсия на въпрос за своето бъдеще.Треньорът на "сините" заяви,че работата на един треньор не трябва да бъде оценявана само по резултатите.

Мурсия се надява , че в предстоящия двубой с Локомотив Сф играчите му ще спечелят първа победа и ще успеят да разрешат проблемите си с отбелязването на голове.Контузените Пламен Крумов и Валери Божинов със сигурност пропускат столичното дерби,както и наказаният Луис Педро.Антон Огнянов все още не е преотстъпен на "железничарите" и има шанс да изиграе още един двубой с екипа на Левски и то срещу новия си тим.

 

Тагове:

мурсия левски