на живо

Хосеп Гуардиола: Трябва ни перфектният мач срещу "Ливърпул"

"Рано или късно "Сити" ще спечели Шампионската лига", твърди мениджърът

Getty Images

Мениджърът на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола заяви в навечерието на мача реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу "Ливърпул", че при отпадане няма да бъдат правени трагедии, а за да продължи тима му напред в надпреварата, трябва да изиграе "перфектния мач". "Сити" загуби първата среща с 0:3. Реванша пък може да гледате пряко по bTV Action на 10 април от 21:00 ч.

"Разбира се, за да продължим напред, трябва да изиграем перфектен мач. За да стигнете до полуфиналите, трябва да сте в перфектна форма. Имаме 90 минути - всичко е възможно във футбола. Ще се опитаме пък ще видим какво ще се случи", оптимист е Гуардиола.

"Всеки път, когато играем с "Ливърпул", няма с какво да се изненадаме. Трябва да играем по-добре, за да ги победим. Не трябва да забравяме, че футболът е проста игра. Трябва да се съсредоточим върху това, което трябва да направим. Ако ни липсва, няма да се предадем. Имам изключителен състав! Изключителен! За мен е щастие да бъда мениджър тук", похвали своите възпитаници специалистът.

"Нуждаем се от европейски трофеи, но това е трудна задача. Може би не утре, но предвид това, което клубът е направил през последните десет години, това ще се случи. Ако не през този сезон, може би следващия. Рано или късно ще се случи", заяви Пеп Гуардиола.