на живо

Хоуп Соло зад решетките. Шофирала пияна и с две деца в автомобила

Бившата вратарка на САЩ оказала съпротива при задържането си

Една от най-известните американски футболистки - вратарят на олимпийските шампионки от 2008 и 2012 г. и златна медалистка от световното през 2015 г. Хоуп Соло, беше задържана заради шофиране в нетрезво състояние. 

Медиите зад Океана съобщават, че автомобилът на бившата футболистка е бил паркиран и засечен от минувач, който се е притеснил, защото шофьорката изглеждала "припаднала" на волана. По неофициални данни, колата не помръдвала цял час, въпреки че двигателят работел.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matchday Woman (@matchdaywoman)

Когато органите на реда се отзовали на сигнала, Соло оказала съпротива при ареста. Полицаите усетили миризма на алкохол, но тя отказала тест с дрегер. 

Бившата футболистка била откарана в участъка, където ѝ е била взета кръвна проба. Соло е пусната под гаранция и на 28 юни ще трябва да се яви пред съда. Обвиненията са за опасно шофиране в нетрезво състояние, отказване на съдействие при арест и малтретиране на деца. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hope Solo (@hopesolo)

Соло и бившата звезда на американския футбол Джеръми Стивънс имат близнаци на 2 години, но не се уточнява дали точно те са били в автомобила. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hope Solo (@hopesolo)

Това не е първият скандал, в който се замесва бившата футболистка. През 2014 г. тя беше арестувана заради домашно насилие над сестра си и племенника си, а след това и за заплаха и нападение над полицай. 

Единственото изявление, дадено от нея до момента е, че няма да коментира ситуацията и иска да остане у дома, със семейството си.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hope Solo (@hopesolo)

Тагове:

Хоуп Соло