на живо

Християнски блогър иска 867 млрд. долара, защото Шакира и Джей Ло ще го пратят в ада

Дейв Добенмайер набира адвокати, които да го защитават в съда

Reuters

Християнският активист Дейв Добенмайер заяви, че ще съди организаторите на "Супербоул" - финала на сезона в Лигата по американски футбол, при това за умопомрачителната сума от 867 милиарда долара!

Причината е огненото шоу, което двете латино диви Шакира и Дженифър Лопес изнесоха на почивката на мача между "Канзас Сити" и "Сан Франциско 49ърс". Двете спряха дъха на милионите почитатели с представянето си, но за Добенмайер се почувства засегнат.

Той е водещ на крайно дясно предаване, в което често заклеймява по-освободеното поведение. След шоуто на двете певици Добенмайер заяви, че се е почувствал крайно засегнат. 

"Имаше ли предупреждение, че вашият 12-годишен син, чиито хормони точно бушуват, ще бъде възбуден сексуално. Мога ли да отида в съда и да кажа, че това нещо на екрана ме застрашава да отида в ада? Може ли да ми отговорят, че правото да излъчват порнография е по-висше от моето право да не я гледам? Това е пълна дискриминация към ценностите, които изповядваме вкъщи! Не може да се прави така! Искам да съдя Лигата по американски футбол за 867 милиарда долара!", казва Добенмайер в краткото си видео. 

Той среща огромна подкрепа в лицето на последователите си в социалните мрежи, а в момента набира адвокати, които биха защитавали неговата теза в съда.