на живо

Христо Стоичков: ЦСКА ще има нов стадион

Камата посети Панагюрище, за да представи автобиографичната си книга

ЦСКА ще има нов стадион. Обещанието дойде от Христо Стоичков. Носителят на "Златната топка" за 1994 г. каза, че ще говори с Гриша Ганчев по въпроса. Камата беше в Панагюрище, за да представи автобиографичната си книга.

"Подкрепяйте отбора, както аз го правя от много далече. Заради вас станах такъв, какъвто съм. ЦСКА нов стадион ще има! Никой няма да къса детелинки, няма да реже дървета! Каквото искат да си говорят разни архитекти. Ще говоря и с Гриша Ганчев. Това е пътят! ЦСКА трябва да има нов стадион и ви обещавам, че ще има", увери Модерния ляв.

"Като малък мечтата ми беше да играя в "А" група и ЦСКА ми даде тази възможност. Кръвта вода не става, сърцето ми винаги ще е "червено". ЦСКА ме направи личност, футболист и винаги ще съм признателен. Знаете през какво мина клубът. Преди няколко години дадох името си, за да може ЦСКА да се върне на мястото си", продължи легендата.

Иначе в Панагюрище, в ранния следобед, Христо Стоичков нахлузи каска и подкара 130-тонен самосвал в едно от най-големите медодобивни предприятия в региона. Той посети и местен стрелбищен комплекс. Камата загря с... лов на виртуални глигани. Последва точна стрелба с истинска 30-милиметрова пушка.

Навсякъде Стоичков беше посрещан с овации и много любов.

Тагове: