на живо

Хубавата Ева и Челси не се разбраха. Влизат в съда

Адвокатите на бившата лекарка на Челси Ева Карнейро започват юридически действия за изплащане на компенсация за уволнението й, след като тя и досегашните й работодатели от Стомфорд Бридж не стигнаха до извънсъдебно споразумение, съобщават таблоидите на Острова. Юристите ще внесат официално документите с финансовите претенции на лекарката през следващата седмица.

Карнейро беше уволнена на 8-и август, а на 8-и ноември изтича тримесечният период, в който двете страни могат да решат казуса извън съдебната зала.

В документите е описана ситуацията така, че освен неправомерно уволнение, адвокатите на португалката ще претендират за компенсация заради работа във враждебна среда, като са дадени и примери с обиди на Жозе Моуриньо към нея и към останалите членове на екипа. У

волнен беше и физиотерапевтът на клуба Джон Фърн, като двамата бяха наречени импулсивни и наивни, които и не разбират футболната игра. Повод за гнева на треньора на Челси беше тяхно влизане на терена, за да помогнат на изпитващия болка Еден Азар.