на живо

Хубчев поема "Левски", Балъков го сменя?

Уволняват Георги Дерменджиев още тази вечер, твърди "24 часа"

Петър Хубчев ще поеме "Левски" веднага след европейската квалификация на националния отбор срещу Косово тази вечер. Сензационната новина бе съобщена от в. "24 часа", а по-късно се появи и в няколко електронни издания.

Според информацията селекционерът на България ще напусне поста си още във вторник независимо от изхода на двубоя в Прищина. В петък националите стартираха кампанията за Евро 2020 с равенство 1:1 срещу Черна гора на стадион "Васил Левски".

Твърди се още, че ръководството на "Левски" е разочаровано от сегашния треньор Георги Дерменджиев. Бившият наставник на "Лудогорец" пое "сините" в края на зимната подготовка след раздялата със Славиша Стоянович. Под негово ръководство тимът победи ЦСКА с 1:0, но отстъпи с 0:2 от "Лудогорец" и на практика загуби шансове за титлата. Хубчев се понравил на новите собственици със смелостта си да налага млади футболисти в националния отбор.

Новият селекционер щял да се казва Красимир Балъков. 52-годишния треньор на "Етър" вероятно ще получи разрешение от БФС да води паралелно тима от Велико Търново до края на сезона.

На 7 юни националите ни гостуват на Чехия, а на 10 юни са домакини на Косово. Гостуването на Англия на „Уембли" е насрочено за 7 септември, а англичаните ще върнат визитата на 14 октомври. Три дни по-рано националите ни ще гостуват на Черна гора.

Тагове:

@