на живо

Хубчев след 4:1: Не съм доволен, трябва да вдигнем нивото (ВИДЕО)

Треньорът иска още нови играчи

Хубчев след 4:1: Не съм доволен, трябва да вдигнем нивото (ВИДЕО)

"Левски" победи "Дунав" Русе с 4:1 като гост, но въпреки това треньорът Петър Хубчев не е доволен. След мача в Русе той заяви, че "сините" трябва да вдигнат нивото и отборът има нужда от още нови попълнения.

"Не съм доволен, само резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме по-взискателни, но не мисля, че играхме много добре. Видяхме доста слабости. Добре е, че създадохме положения. Вкарахме четири и пропуснахме поне още четири.", започна Хубчев.

"Вече заявих на момчетата, че трябва да вдигнем нивото. За кой ли пък казвам, че ни трябват още хора. Не трябва да се хвърляме в голяма еуфория. Не съм много спокоен. Ядосах се при попадението на "Дунав", защото ние сами си върнахме гола. Това са елементарни неща. Такива грешки няма как да стават."

"Най-доброто беше реакцията ни. Пореден мач, в който играем до края, което е хубаво."

"Много пъти сме чували колко коварен е резултатът 2:0. Не трябва да подценяваме нито една ситуация, да подходим максимално отговорно. Да, имаме предимство, но трябва максимално умно да го използваме", добави Хубчев.

В четвъртък "сините" приемат на "Герена" "Ружомберок" в мач-реванш от първия предварителен кръг в Лига Европа. "Левски" спечели гостуването в Словакия с 2:0, а ако елиминира съперника си ще се изправи срещу кипърския АЕК Ларнака или молдовския "Петрокуб" във втория предварителен кръг.