на живо

И Лудогорец, и Левски очакват по-тежък реванш

Вижте най-интересните мнения след първия полуфинал за Купата, игран в Разград!

БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че е доволен от представянето на своите играчи срещу Левски след равенството 0-0 в първия полуфинал за Купата на България: „Единствено в началото бяхме разколебани, доволен съм като цяло от момчетата, получи се добър мач и не мисля, че Левски ще излязат с преднина като домакини след три седмици.Мачът остава отворен”.

Георги Иванов пък каза, че отборът на Лудогорец е сформиран в рамките на 3 години, докато Левски се изгражда от 6 месеца, затова и именно е доволен от вчерашното реми. „Не мисля, че имаме поводи да се смятаме за фаворити след нулевото равенство”, допълни още Гонзо.

Капитанът на Левски Владимир Гаджев поздрави всички свои съотборници, взели участие в мача, като поясни, че напрежението в клуба все пак оказва своето влияние, но всички играчи осъзнават тежката ситуация и дават всичко от себе си.

Христо Златински от Лудогорец определи „сините” като „отбор, играещ по-добре от някои в първата шестица” и изрази мнението си, че на „Герена” ги чака труден сблъсък.

Вижте най-интересните мнения след мача: