на живо

И "Пари Сен Жермен" погледна към Антоан Гризман

Френският нападател е в полезрението на Унай Емери

Getty Images

Един от съперниците на "Лудогорец" в груповата фаза на Шампионската лига - "Пари Сен Жермен", е набелязал Антоан Гризман за ново попълнение. Информацията е на испанския вестник "Спорт". Според изданието, френският шампион е готов да плати 89 млн. паунда за нападателя на "Атлетико" Мадрид.

Шампионите на Франция планират да се подсилят с нападателя след като "Барселона" и Неймар отхвърлиха предложението им за трансфер на бразилеца. ПСЖ предложи 170 млн. паунда за звездата на каталунците през лятото, но от "Кап Ноу" отказаха.

Френският тим се опитва да намери адекватен заместник на Златан Ибрахимович, който напусна клуба в посока "Манчестър Юнайтед". Според спортния директор на парижани Патрик Клуйверт, именно Гризман може да запълни пропуските в нападението на тима.

От началото на сезона французинът има шест гола в осем мача в Испания за "Атлетико". Той беше награден и за най-добър играч за миналия сезон преди дни.

Парижани обаче не са единствените, което се борят за подписа на Гризман. В английските медии той се спряга за едно от попълненията на "Челси", като собственикът на "сините" от Лондон - Роман Абрамович, вече е отделил средства, с които да плати трансферната сума.

Във вторник 1 ноември "Пари Сен Жермен" играе срещу "Базел" в среща от груповата фаза на Шампионската лига, която ще бъде излъчена пряко на VOYO.BG от 21:45 ч. По също време ще се изиграе и срещата "Лудогорец" - "Арсенал", която ще бъде предавана на живо по bTV Action, а студиото преди нея започва в 21:00 ч.