на живо

"Игра на тронове" на гости на "Манчестър Юнайтед" (ГАЛЕРИЯ)

Актьори от световноизвестния сериал посетиха тренировка на "червените дяволи"

"Манчестър Юнайтед" може да е в средата на важна предсезонна подготовка в САЩ, но това по никакъв начин не спря тима да осъществи любопитна среща с двама актьори, игращи персонажи, известни по целия свят.

Става въпрос за Джон Брадли – Уест, Самуел Тарли от „Игра на тронове” и Джо Демпси - Джендри от същия сериал. Популярната телевизионна сага стартира своя седми сезон в ранните часове на понеделник.  

Точно преди премиерата Уест и Демпси бяха забелязани да разменят по няколко думи с мениджъра на „Юнайтед” Жозе Моуриньо и халфа Пол Погба, които явно са фенове на сериала.

Актьорите дори получиха редкия шанс да позират с трофея от Лига Европа, който беше спечелен от „червените дяволи” през миналия сезон, както и разбира се да си направят снимки с някои от звездите в тима.

20-кратният шампион на Англия е един от гигантите в турнира International Champions Cup, който можете да наблюдавате по RING. В първия си мач в надпреварата "Юнайтед" победи "ЛА Галакси" с 5:2, а втората среща на английския гранд е в петък срещу градския съперник "Манчестър Сити".