на живо

Игуаин донесе нова безпроблемна победа за "Юве" (ВИДЕО)

Шампионите биха "Киево" с 2-0. Гонсало Игуаин стигна 21 гола за сезона

Игуаин донесе нова безпроблемна победа за "Юве" (ВИДЕО)

"Ювентус" очаквано победи "Киево" на свой терен в мач от 31-ия кръг на Серия "А". Отборът на Масимилиано Алегри спечели с 2:0, като и двете попадения бяха вкарани от Гонсало Игуаин.

"Юве" изигра типичния за отбора мач и след няколко опита да вкара отдалеч, проби вратата на гостите в 23-та минута, когато Пауло Дибала подаде отдясно на Игуаин, който с едно докосване я заби в мрежата. Последваха малко по-спокойни минути пред вратата на "Киево", който се опитваше да атакува с повече хора, но не носеше никаква изненада за защитата на "Юве".

Тази картина продължи и през второто полувреме, с тази разлика, че шампионите пропуснаха няколко добри положения, едно от които фрапантно пратено от Гонсало Игуаин в аут.

Все пак няколко минути преди края Игуаин вкара отново. Дибала нахлу в наказателното поле и след кратък слалом успоредно на голлинията, пусна вдясно към Лихщайнер. Неговото подаване бе овладяно от аржентинеца, който с лекота заби 21-ия си гол за сезона в Серия А и общо 4-ти за седмицата, след 2-те попадения във вратата на "Наполи" за Купата.

С успеха си "Юве" отново дръпна с 9 точки пред втория "Рома" преди мача на "вълците" като гост на "Болоня".