на живо

Илиан Илиев подаде оставка като треньор на "Локомотив" Пловдив (ВИДЕО)

Разярени фенове поискаха обяснение за загубата от "Локомотив" Горна Оряховица

Lap.bg

Треньорът на "Локомотив" Пловдив - Илиан Илиев подаде оставка, след като тимът му записа загуба в 10-тия кръг на Първа професионална лига срещу "Локомотив" Горна Оряховица.

Това е втора поредна загуба за пловдивския тим, след като в миналия кръг отборът падна от "Пирин" у дома. След двата неуспеха "Локомотив" е на 9-та позиция в първенството с 12 точки.

"След тези два мача вече не знам каква е целта. Не сте далеч от истината за примиреността. Просто не виждам смисъл да продължавам. Много тежко преживявам загубите, а още повече такива две поражения. Щом се представяме по този начин, значи аз нещо съм сбъркал", каза Илиев на пресконференцията след мача.

Специалистът разкри, че е провел разговори със собственика на клуба Христо Крушарски след мача с "Пирин", когато е обмислял да депозира оставката си, но бизнесменът го е разубедил.

"Единствено трябваше да вземем този мач. Просто аз защитих футболистите, но за съжаление не видях обратната връзка от тяхна страна. Очаквах по-различен отговор. Не всички обаче показаха това, което могат", категоричен беше Илиев.

Феновете на тима също поискаха обяснение от играчите след края на срещата, отправяйки заплашителни реплики към футболистите от трибуните след мача.

Крушарски пък посети съблекалнята на своя отбор след загубата, а пред журналисти заяви, че обмисля кардинални промени в клуба, дори да се наложи той самият да води тренировките на отбора.