на живо

Илиан Илиев се закани на "Левски": Във всеки мач играем за победа

Илиев се надява на подкрепа от трибуните

www.lokomotivpd.com

"Настроението в отбора е нормално, нямаме проблеми с контузени играчи всички се подготвят на пълни обороти. Във всеки мач играем за победа." Това заяви треньорът на "Локомотив" (Пловдив) Илиан Илиев.

"Теренът на нашия стадион е сменен и имаме по-добри условия за игра, въпреки ранния час на мача. Целта ни е да играем добре срещу "Левски" и да спечелим трите точки. Надявам се да дойдат повече зрители на мача и да ни подкрепят." каза Илиев по повод предстоящото домакинство на водения от него тим срещу "Левски" от втория кръг на Първа лига. Той отдаде дължимото и на съперника.

"Знаем че "Левски" след равния мач с "Монтана" ще излязат пределно мобилизирани срещу нас. Такива отбори в тежки за тях моменти са много опасни. Трябва да сме много внимателни готови на изненади от съперника. Тяхната нагласа ще бъде за победа. Те играят по-добре като гости. Съперникът е добре групиран, прави опасни контраатаки. Играят в висока преса", заяви още наставникът на "черно-белите".

Той добави, че вратарят Ясин Ел Харуби тренира нормално и няма здравословни проблеми. След съботната тренировка ще бъде определената групата на "Локомотив" за мача с "Левски". Илиан Илиев засегна и въпроса около селекцията в тима.

"По принцип селекцията при нас е приключила. Липсва ни един футболист в средата на терена. Там спаднахме като класа и бройка. Няма обаче да взимаме играч на всяка цена. Той трябва да е класен", завърши Илиан Илиев.