на живо

Има ли черна борса за билети преди Лудогорец – Реал Мадрид (ВИДЕО)

Билет за 60 лв се продава за 200 лв в интернет

По-малко от 24 часа след старта на продажбата на билети за мача от Шампионска Лига между Лудогорец и Реал Мадрид у нас, тази сутрин в интернет се появи предложение за закупуване на пропуски в блок 44 на сектора за гости на стадион „Васил Левски” с цена от 200 лева, при оригинална 60 лева. Същата оферта, но с цена 150 лева, съществуваше още преди два дни.

Авторът на публикациите, премахнати часове по-късно, твърди, че разполага с 300 билета за двубоя. Не е ясно как те са попаднали у него, тъй като от Лудогорец са изпратили всички заявени от Реал Мадрид 1200 пропуска директно в Испания. От там те ще бъдат разпространени към привържениците, които ще пътуват за двубоя в София и фенклуба на „белите" у нас, който е дал заявка за 293 поименни билета.

 

Очаква се около 100-тина испанци да присъстват на мача с Реал в столицата, а оставащите 800 билета да бъдат предоставени на фенклубове на европейския клубен шампион в съседни държави като Сърбия, Гърция и Румъния. Най-вероятно интернет продавачът е българин, живеещ в Мадрид, като от ръководството на Лудогорец ще сигнализират за случая на колегите си от Реал.