на живо

Ина Ананиева пред bTV: Момичетата са с класи над всички отбори (ВИДЕО)

Бившата треньорка се радва на настоящия ансамбъл, не иска да го сравнява със своя

bTV

В ексклузивно интервю за bTV преди старта на европейското първенство Ина Ананиева изрази мнение, че ансамбълът ни е много по-класен от всички свои конкуренти в Гуадалахара. Бившата национална треньорка се засмя на въпрос за сравнение между нейните грации и настоящите, заявявайки, че не е мислила за това.

"Не искам да правя сравнения. Наистина в момента момичетата са с класи над всички отбори. Не знам точно, не съм се замисляла. Просто им се радвам."

Ананиева сподели и как се чувства на шампионат на Стария континент не като треньор: "Доста по-спокойно, но вече като влезна в залата и ни хваща адреналинът, напрежение, защото се вълнуваме, тъй като това състезание е за девойки, за индивидуално-жени, за ансамбъл-жени и отборно. Много е отговорно."

"Организацията е на ниво, нашият отбор е на изключително голямо ниво. Подготвени са момичетата и се надявам днес, утре и в неделя да покажат най-доброто. Очаквам най-доброто и знам, че са подготвени за златните медали, така че стискам плаци, вълнувам се с тях и искам да слушам химна тук."

"Състезание е. Всеки треньор очаква неочакваното. Винаги нещо може да се случи. Една лека разконцентрация, но наистина са подготвени момичетата много добре", заяви бившата национална селекционерка.

Тагове: