на живо

Ще вземе ли "Интер" скалпа и на "Челси"?

Гледайте "Челси" - "Интер", пряко по RING от 14:35 ч.

Getty Images

"Интер" се изправя срещу "Челси" в мач от приятелския турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп, който ще може да наблюдавате пряко по RING от 14:35 ч.

Италианците се целят в трета поредна победа в престижната надпревара, след като в сряда се наложиха с 2:0 над "Реал" Мадрид, а преди това записаха и минимален успех срещу "Олимпик" Лион.

"Сините" от Лондон са на другия полюс - те загубиха с 2:3 от "Байерн" Мюнхен в единствения си мач в турнира до момента.

След по-малко от три седмици Антонио Конте и "Челси" ще започнат защитата на титлата си в Премиър лийг и затова една победа срещу "нерадзурите" на Лучано Спалети ще бъде добре дошла преди старта на новата кампания.

Снимка: Getty Images
Белгиецът Мичи Батшуай изкара предишния сезон на резервната скамейка на лондончани, но е сред най-добрите на терена от началото на предсезонната подготовка. Отбеляза 2 гола при победата с 3:0 над "Арсенал", както и веднъж при загубата от баварците преди няколко дни.

Най-сериозната му конкуренция в атака ще бъде рекордната покупка Алваро Мората. Испанецът обаче все още има нужда от адаптация.

Само с една загуба в пет контроли "Интер" дава заявка за силен старт на Серия "А". Едер се представя на ниво в атака. Именно той вкара и двата гола срещу "Байерн".

Новият капитан на "Челси" пък Гари Кейхил ще направи всичко възможно да се увери, че защитата на англичаните няма да се огъне и да позволи свободна игра на "нерадзурите" в предни позиции.