на живо

Интер приема Удинезе с надеждата да се върне в битката за Топ 3 (ВИДЕО)

Мачът може да гледате пряко по RING от 21:45 часа

Интер приема Удинезе с надеждата да се върне в битката за Топ 3 (ВИДЕО)

Италианският шампионат  навлиза в решителната си фаза. Интер и Удинезе ще открият 35-ия кръг в Калчото. Мачът може да гледате от 21:45 часа пряко по телевизия РИНГ.

На „Джузепе Меаца ” Интер посреща Удинезе с надеждата да се върне в битката за Топ 3. В предишния кръг „нерадзурите” допуснаха поражение с 0:1 като гост на Дженоа. Загубата отдалечи тима на Роберто Манчини на 7 точки от третия Рома, който заема последното място, даващо право на участие в Шампионска лига.

Съперникът на Интер тази вечер - Удинезе не се радва на добър сезон. „Зебрите” са 14-ти, но в края на март имаха сериозни притеснения за мястото си в Серия „А”. Тогава наставникът Стефано Колантуоно беше уволнен, а място му зае Луиджи Де Канио. Под негово ръководство Удинезе записа 2 победи, 2 равенства и 1 поражение и вече диша по-спокойно. Двата успеха на „фриуланите” бяха срещу Фиорентина с 2:1 и срещу Наполи с 3:1.

Интер не може да си позволи да подцени Удинезе, въпреки че „нерадзурите” не срещнаха трудности с тима от Удине в първия мач помежду им през този сезон. В средата на декември Интер отнесе „фриуланите” с 4:0 като гост. Два гола на аржентинският нападател Мауро Икарди и по един на Стеван Йоветич и Марчело Брозович донесоха на миланския гранд безпроблемен успех. Интер всъщност не е губил точки срещу Удинезе от 2014 г. насам.

Довечера домакините няма да могат да разчитат единствено на наказания Гари Медел. В лагера на гостите има далеч повече проблеми. Капитанът на „фриуланите” Антонио Ди Натале е с мускулна травма и е под въпрос за срещата. Защитникът Пабло Армеро обаче със сигурност няма да играе поради контузия, Али Аднан пък е наказан.