на живо

"Интер" трепери, "Валенсия" ще пази преднина в Лига Европа

Три мача от реваншите на осминафиналите в турнира може да гледате в каналите на bTV Media Group

Getty Images

Четвъртфиналистите в Шампионската лига са ясни! Ред е и на най-добрите в Лига Европа да си извоюват място в следващата фаза. Днес (14 март) ще се изиграят реваншите от осминафиналите на втория по значимост европейски клубен турнир. Три от тях може да гледате в каналите на bTV Media Group.

От 19:40 ч. пряко в ефира на bTV Action ще ви пренесем в руския град Краснодар. Там едноименният тим ще се опита пред собствена публика да навакса изоставането след първия мач, завършил с победа 2:1 за съперниците им от "Валенсия".

Снимка: Getty Images

В 22:00 ч. отново по bTV Action "Интер" и "Айнтрахт" ще разплитат възела на нулевото равенство от първия мач. Арена на сблъсъка ще е стадион "Сан Сиро" в Милано.

В същото време, но по RING "Бенфика" ще се бори срещу коравите балкански момчета от "Динамо" Загреб. В първия мач хърватският тим постигна победа с 1:0 у дома и няма да се даде така лесно.

Снимка: Getty Images

Кой обаче ще излезе победител в срещите? И по-важното - кой ще успее да продължи напред в турнира и да се бори за красивия трофей? Отговорите в каналите на bTV Media Group!

Тагове:

Лига Европа