на живо

Исландия получи най-желания подарък (СНИМКА)

Исландските футболисти все пак се сдобиха с фланелката на Кристиано Роналдо

За звездата на Реал (Мадрид) и португалския национален отбор по футбол Кристиано Роналдо, Евро 2016 е повече от трагично. Нападателят не само не е отбелязал гол на първенството до момента, но и пропусна дузпа в мача срещу Австрия.

Роналдо никога не се е славил с маниери за пример, а доказателство за последните му груби прояви бе отказа да си размени фланелката с футболист на Исландия, след края на мача, завършил при резултат 1:1.

Португалската звезда отказа да даде фланелката си на капитана на исландците Арон Гунарсон под претекст, че не можел да си размени тениската с футболист, за когото никога през живота си не е чувал.

Въпреки това футболистът на Исландия успя да се сдобие с тениската на това футболно величие.

Гунарсон и съотборникът му Гилфи Сигурдсон се похвалиха в Инстаграм с най-желания подарък - фланелката на Роналдо. Техен приятел се погрижи да ги зарадва с тениска на националния отбор на Португалия и то с името и номера на звездата.

По всички личи, че исландците са в страхотно настроение преди решителния мач срещу Австрия тази вечер.

При успех и благоприятна развръзка на срещата между Унгария и Португалия, дебютантът на европейско първенство ще има шанс да класира сред най-добрите 16 отбора на това първенство.