на живо

Испанска ефективност срещу италианска издръжливост

Гледайте дербито "Барса" - "Интер" и още 5 мача от Шампионската лига в каналите на bTV Media Group днес

Reuters

Испанското желание за голове, каталунската ефективност и безкрайният талант на Лионел Меси. Срещу тях италианската коравост, мечтата за изненада и стремежът към отдалечаващия се в последните години връх. Или с други думи - "Барселона" срещу "Интер" във втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. И това не е всичко!

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат всички мачове от най-силния европейски клубен турнир днес (2 октомври).

Шоуто започва в 19:30 ч.

По bTV Action един срещу друг излизат два тима, които показаха, че знаят как да поднасят изненади. "Славия" Прага посреща "Борусия" Дортмунд. Чешкият тим беше сочен за "боксова круша" в началото на турнира, но показа солидна "захапка" при 1:1 срещу "Интер". "Жълто-черните" бяха отписвани срещу "Барса", но удържаха равенството 1:1.

Снимка: Reuters

В същото време по RING "Генк" ще трябва да се реваншира на феновете за допуснатите 6 гола от "Залцбург" в предишния кръг. Предизвикателството обаче хич не е лесно. То носи името "Наполи". Италианците вече имат 3 точки в архива си, спечелени при това срещу актуалния шампион "Ливърпул".

В 22:00 ч. следва втора серия, а в нея е кулминацията. 

По bTV Action "Барселона" приема "Интер" в най-очаквания мач за вечерта. Всички погледи са вперени в "Камп Ноу", за да видят дали Меси и компания отново ще победят у дома "синьо-черните", както в предишните 4 мача или равенството с "Борусия" не е било случайно.

Снимка: Getty Images

"Ливърпул" е в подобно положение. Мача на актуалния шампион, който загуби първия си мач в настоящата кампания, може да гледате пряко по RING. Противник е "Залцбург", а победата за Юрген Клоп е задължителна!

Снимка: Reuters

Два мача ще може да гледате на платформата VOYO.BG в 22:00 ч.

"Аякс" гостува на "Валенсия" в търсене на нови 3 точки след категоричното 3:0. "Лил" ще се опита да изтрие от спомените си именно тази загуба. Противник на "кучетата" ще е "раненият" "Челси". На тима на Франк Лампард отчаяно му трябва победа в тези тежки времена!

Гледайте всички останали мачове също на VOYO.BG, а най-интересните моменти в напълно безплатно и комбинирано предаване може да наблюдаване на платформата CHAMPIONS TV на сайта btvnovinite.bg.