на живо

Испанско дерби в короната на четвъртфиналите в Лига Европа

"Виляреал" и "Валенсия" ще мерят сили в първи мач пряко по bTV Action

След Шампионската лига традицията повелява да насочим поглед към Лига Европа. Днес предстоят първите срещи от четвъртфиналите в турнира, като две от тях може да гледате в каналите на bTV Media Group. 

Един от най-интригуващите сблъсъци е испанското дерби между "Виляреал" и "Валенсия". Него ще може да гледате пряко от 22:00 ч. по bTV Action.

Снимка: Reuters

Двата клуба са в доста различна ситуация. Докато "прилепите" се борят за местата, даващи право на участие в евротурнирите през следващия сезон у дома, "Виляреал" е в незавидната зона на изпадащите. В Лига Европа обаче нещата са различни. И двата съперника отстраниха руски тимове в предишната фаза. Домакините се справиха със "Зенит" Санкт Петербург, а "Валенсия" показа категоричното си лице срещу "Краснодар".

Снимка: Reuters

В същото време по RING един срещу друг излизат един от фаворитите в турнира "Бенфика" и вдъхновеният "Айнтрахт" Франкфурт. Португалците ще бъдат домакини на тима, който показа, че може да отстранява фаворити. В предишната фаза "Айнтрахт" се справи с "Интер".

Нещата в Лига Европа стават напечени! Кои ще са победителите и ще бъдат ли съкрушени победените? Или всичко ще бъде решено в реваншите?

Отговорите тази вечер по bTV Action и RING!

Тагове:

лига европа