на живо

Иван Бандаловски : В Белград се чувствам по-добре от София, държавата трябва да помогне на ЦСКА /ВИДЕО/

Футболистът на Партизан със шанс за титулярно място след оставката на треньора

Бившият национал Иван Бандаловски остана без треньор, след като треньора Зоран Милинкович подаде оставка при равенството на отбора 2:2 срещу Радник. Това дава шанс на бившия футболист на ЦСКА, Левски, Литекс и Локомотив София да се пребори за титулярно място при новия наставник, който ще стане ясен до часове.

Екип на bTV гостува на Иван Бандаловски в Белград преди тренировка на отбора на базата в Земун, малко преди новината за оставката на треньора му.

Футболистът коментира проваления си трансфер в Турция, ситуацията в ЦСКА и националния отбор по футбол, прави и любопитно сравнение между живота в Белград и София и това как се чувстват двамата с Валери Божинов в сръбската столица. 

Снимка: Instagram

Бандаловски сподели, че разликата между Партизан и българските грандове е голяма и сръбските фенове са по-запалени по играта от родните. Според него и организацията в Партизан е на по-високо ниво.

Бранителят не се сърди, че не получи повиквателна за националния отбор по футбол за последните две европейски квалификации.

Футболистът на Партизан смята, че държавата трябва да помогне на ЦСКА в трудната ситуация. Той сподели, че клуб като Цървена звезда има 50 милиона евро задължения, но въпреки това е лидер в шампионата и има подкрепата на държавата.

Снимка: БГНЕС

в Белград Иван Бандаловски се чувства доста по-спокоен, отколкото в София и твърди, че му е много по-лесно да играе футбол.

Снимка: nasa.gov

Ето какво още сподели той пред нашата камера.