на живо

Иван Горанов: Всеки помагаше и поправяше грешката на другия (ВИДЕО)

"Оставаме здраво стъпили на земята, защото има втори мач в София"

Иван Горанов: Всеки помагаше и поправяше грешката на другия (ВИДЕО)

Защитникът на "Левски" Иван Горанов оцени високо успеха с 2:0 при гостуването на словашкия "Ружомберок". Според национала победата, приближила "сините" до втория квалификационен кръг в турнира, се дължи на колектива и спазването на тактическата дисциплина.

"След победа настроението винаги е добро. За нас беше много важно да тръгнем положително и се радваме, че го постигнахме. Спечелихме със себераздаване, спазване на тактическата дисциплина и колективна игра. Всеки помагаше и поправяше грешката на другия. Победихме заслужено на фона на труда, който всеки един от футболистите положи по време на лагера и тренировките", заяви Горанов.

"Ние сме професионалисти и трябва да го доказваме във всеки мач. Днес използвахме малко по-различна схема, но това е част от футбола - да изненадваш противниците. Още преди мача настройката в съблекалнята беше за победа, никой не е допускал, че може да загубим"

"Оставаме здраво стъпили на земята, защото има втори мач в София. Да играеш пред тези невероятни фенове е уникално, чувствахме се домакини на стотици километри от България", завърши бранителят на "Левски".

Тагове:

@